Lannettel minden könnyebb!
Beszéljen át rajtunk!
Az IcePhone program ingyenes, könnyen telepíthető. Akár webkamerát is használhatsz, így a telefonbeszélgetés videobeszélgetéssé alakul.
Ha feltöltőkártyát vásárolsz és feltöltöd vele egyenleged, bármilyen telefonszámot felhívhatsz, és mivel számítógéped vezetéskes saját telefonszámmal rendlekezik téged is bárki, bármilyen telefonról elér!


A tudás hatalma, az Internet világa!

Vajon múló divat korunk eme vívmánya, vagy valóban egyre inkább elengedhetetlen követelmény, hogy eligazodjunk a világhálón? Mindenesetre az bizonyos, hogy az internet korunk egyik leggyorsabban fejlődő, terjedő médiuma. Számtalan előnyeit vizsgálva azonban még a legelkötelezettebb ellenzők is beláthatják, hogy lassan nehéz az élet nélküle.

Csak néhány példa az internet kínálta előnyökből:
- Bármikor elérhető hírforrást jelent (ellentétben a kötött időpontban jelentkező tévéhíradókkal vagy a naponta egyszer megjelenő napilapokkal szemben);

-
Az internet interaktív
, nem úgy mint a többi médium. Egy újság annyiban interaktív, hogy esetleg megjelentetik az olvasói leveleket, egy kereskedelmi tévé meg többnyire annyiban interaktív, hogy emelt díjas sms-ben szavazhatunk esetleg műsorban feltett kérdésekre;

-
Kereső:
Ha egyáltalán nem tudjuk, hogy hol található a számunkra érdekes információ, akkor használhatjuk a különböző kereső vagy böngésző honlapokat, melyeken kulcsszavak megadásával, illetve témakörök kiválasztásával végezhetjük a keresést.

-
Egy önálló internetes honlap előállítási és üzemeltetési költsége jelentősen kevesebb egy önállóan megjelentetett újság, tévéműsor, rádióadás költségénél. Rengeteg ingyenes lehetőség kínálkozik a világhálón;

-
A rajta elhelyezett tartalom tetszőleges gyakorisággal cserélhető, frissíthető, sőt nem is muszáj mindig minden részt lecserélni.

- Nincsenek terjedelembeli akadályok. Az oldal mérete tetszőleges lehet, akár frissítésenként változó.

- Ételrendelési lehetőség: amennyiben például a vacsoránkat szeretnénk megrendelni az interneten, számtalan lehetőség közül választhatunk. Megkereshetjük kedvenc éttermünk honlapját, vagy akár kereshetünk új, számunkra eddig ismeretlen éttermek közül is egy nekünk tetszőt.

-
Kultúra, szórakozás
: Esti programunkkal kapcsolatban is sok segítséget nyújt az internet. Számos oldalon meg tudjuk nézni például a részletes televízióműsort, akár aznap estére vagy több hétre előre, valamint részletes információkhoz juthatunk az egyes adók honlapján is. Amennyiben színházba vagy moziba szeretnénk menni, megnézhetjük az adott napi előadásokat, sőt akár jegyet is foglalhatunk azokra. Az egyes előadásokkal kapcsolatos kritikákat, illetve háttérinformációkat is kikereshetjük, ezeket az előadás előtt vagy után bármikor elolvashatjuk.

-
Utazás
: Használja az internetet utazásának megszervezéséhez, amivel akár pénzt is megtakaríthat!
Számos eszközt használhatunk az útvonaltervezéshez, térképeken kereshetjük meg a célállomásunkat, melynek részletes térképét is kinyomtathatjuk. Az utazásszervezőket, valamint utazási irodákat is megtalálhatjuk, megnézhetjük a vonatok, buszok, repülők menetrendjét, de megrendelhetjük az utazáshoz szükséges jegyeket is, sőt ezeket akár ki is fizethetjük a hitelkártyánkkal. Bérelhetünk autót, foglalhatunk szállást, köthetünk biztosítást, egyszóval mindent el tudunk intézni, amire szükségünk van az utazás előtt.

- Vásárlás: Amennyiben valamilyen terméket akarunk vásárolni, célszerű a vásárlás előtt alaposan tájékozódni. Ha például autót szeretnénk venni, tájékozódjunk először valamelyik internetes autós portálon, majd látogassunk el a kiszemelt autót gyártó cég magyar honlapjára. Repülőjegy, koncertjegy vagy mozijegy vásárlására is van lehetőségünk, utóbbi esetben például kifejezetten sok időt spórolunk meg, hiszen ilyenkor elég csak az előadás előtt egyszer a pénztárhoz mennünk. A legtöbb fogyasztási cikket internetes webáruházban is megvásárolhatjuk, könyveket, illetve zenei cd-ket például az ezekre szakosodott áruházban is vehetünk.

- Ügyintézés: Jelenleg az egyes országok fejlettségének egyik mérőfoka, hogy az adott országban mennyire elterjedt az elektronikus ügyintézés. Sajnos Magyarországon még csak a kezdeti lépések történtek meg, ám van már néhány terület, ahol teljes körű e-ügyintézésre van lehetőségünk.
Az egyes városok, illetve kerületek önkormányzatai helyi szinten szabályozzák az elektronikusan intézhető ügyek körét, célszerű tehát tájékozódnunk a lakóhelyünk szerinti önkormányzat honlapján. Adóügyeinket már évek óta intézhetjük elektronikusan, adatszolgáltató űrlapok elkészítését támogató szoftvereket tölthetünk le, üzeneteket küldhetünk továbbá az APEH ügyfélszolgálatának, amely ugyancsak e-mailben reagál a levelünkre. Anyakönyvi kivonatot, erkölcsi bizonyítványt vagy vállalkozói igazolvány cseréjét is igényelhetjük az interneten keresztül, de akár időpontot is kérhetünk egy okmányirodába.

-
Elektronikus banki ügyintézés
: Az ma már sokaknak természetes, hogy bankkártya-műveleteiről SMS-üzenetet kap mobiltelefonjára. Az elektronikus banki szolgáltatások magasabb szintű megvalósulása az internetbanking vagy online banking. Az internet segítségével a világ szinte bármely pontjáról intézhetjük pénzügyeinket. Lekérdezhetjük számlaegyenlegünket, nyomon követhetjük a számlamozgásokat, tranzakciókat, egyszeri és tartós átutalásra adhatunk megbízást, saját számlák közötti átvezetéseket végezhetünk, leköthetjük a pénzünket, de akár értékpapírt is vásárolhatunk az interneten. Gyakorlatilag bármit elintézhetünk a bankunkkal, amihez normál esetben személyesen kellene megjelennünk egy bankfiókban.

További információk...

A TvNetWork Nyrt. az alábbi módokon biztosítja az internetszolgáltatást:

- Lannet (tudjon meg többet, kattintson!)

- Signet (tudjon meg többet, kattintson!)

- ADSL (tudjon meg többet, kattintson!)

Válassza az Önnek legmegfelelőbb előfizetői csomagot, tekintse meg akciós ajánlatainkat
itt.