LANNET   SIGNET  
Vissza

Internet LANNET szolgáltatással

A Lannet szolgáltatás kizárólag a panelházak ellátására kifejlesztett Ethernet alapú építőelemekből létesített informatikai kábelhálózat.

A szolgáltatás előnyei:

- Kizárólag panelházak ellátására szolgál (gyors letöltési sebességet eredményez)

- Folyamatos, jó minőségű hozzáférést biztosít a nap 24 órájában

- Választható díjcsomagok a változó igényekre

- Kényelmes, folyamatos, kedvező sávszélesség

- Nincs telefondíj

- Nincs időkorlát

Amit nyújtunk Önnek:

- Különösen kedvező feltételeket biztosító szolgáltatásunkat ajánljuk mindazoknak, akik kényelmes, folyamatos, kedvező sávszélességű kapcsolatra vágynak telefondíj és időkorlát nélkül.

- Díjcsomagjaink között megtalálhatja számítását, hiszen igyekeztünk az eltérő letöltési adatmennyiségek függvényében az egyéni igényeket leginkább kiszolgáló konstrukciókat kialakítani. Díjcsomagok.

- Alapszolgáltatásként 1 db fix IP címet biztosítunk és garantáljuk a minimum 64 kbps átviteli sebességet

- Minimális eszközigény: hálózati kártya

További információk:

- A kiépítés menete:
A kábelt kizárólag azokon az épületeken lehet vezetni, ahol az ingatlan tulajdonosa ehhez hozzájárulását adta. TvNetWork Nyrt. ezért folyamatosan keresi meg a házakat és kéri hozzájárulásukat. A szolgáltatás díjai nem tartalmaznak semmilyen előfizetői végberendezést (hálózati kártya, stb.). Szolgáltató díjmentesen megkísérli az előfizetői számítógép konfigurálását a berendezések telepítése során. Amennyiben a konfigurálás a bekötéskor, helyben műszakilag nem lehetséges Szolgáltatót nem terheli a továbbiakban ezzel kapcsolatos díjmentes kötelezettség.

- Szolgáltatás átadási pont: A kábel csatlakozóval felszerelt vége jelenti a LANNET szolgáltatás esetében a szolgáltatás átadási pontot.

- Lannet díjcsomagok:
a díj nem tartalmazza a működéshez szükséges (előfizetői számítógépben   elhelyezendő) hálózati kártya költségét - azt az előfizetőknek maguknak kell biztosítaniuk