Vissza

Sorbanállás és számlaköltségek nélkül!

Új szolgáltatásunk bevezetését ügyfeleink igényeihez igazítottuk, megtalálva azokat a lehetőségeket, amellyel kényelmesebbé és kedvezőbbé tehetjük eddigi fizetési szokásait.

Örömmel tájékoztatjuk, hogy a TvNetwork Nyrt. egy új szolgáltatással bővíti eddigi számlázási rendszerét. 2007 július 1-től minden előfizetőnk elektronikus számlát kaphat, melyet az Ön által megadott e-mail címre küldünk ki. Azon ügyfeleink, akik eddig csekken kapták havi számlájukat és 208 Ft-os pluszköltséget fizettek, most megtakaríthatják az eddigi 208 Ft-os számladíjat! Továbbá azon ügyfeleink, akik szerződésükben hozzájárultak az új számlázási rendszer elfogadásához, a következő számlát már elektronikusan kaphatják, miután regisztráltak honlapunkon.


Miért jó ez Önnek?

Amennyiben eddig havi 208 Ft-os számlázási díjat fizetett, számlaköltségeit megspórolva, évi 2496 Ft-ot takaríthat meg eddigi költségeiből. Mindezt egy gombnyomásra. Weboldalunkon ’e-számla’ regisztrációja után gyorsan, egyszerűen áttérhet új számlázási rendszerünkre, ehhez csak lépjen be elektronikus ügyfélszolgálatunkba
itt!
További információk:

Mi az elektronikus számla?

Az elektronikus számla egy olyan bizonylat, amely fokozott biztonságú elektronikus aláírással és bélyegzővel ellátott adat formájában kerül kiküldésre és teljes mértékben megfelel a számlára vonatkozó előírásoknak.
Adóalanyok (cégek és egyéni vállalkozók) számára csak elektronikus formában tárolva és archiválva minősül szabályos könyvviteli bizonylatnak az elektronikus számla. Tehát, ha azt valaki kinyomtatja, és papír alapon tárolja, azt az ellenőrzéskor az adóhatóság nem fogadja el. Természetesen egy szolgáltatás igénybevétele mellé csak egy elektronikus számlát tudunk küldeni.


Hogyan vehetem igénybe az elektronikus számlázást?
Önnek nem kell mást tennie
, mint a honlapunk e-számla menüpontjára kattintva kitölti a regisztrációhoz szükséges ügyfél adatokat és megadja azt az e-mail címet, melyre az elektronikus számlákat küldhetjük. Ezek után Ön minden hónap 10.-ig megkapja az elektronikus számlát, a regisztrációkor megadott e-mail címre. A folyószámla-vezető bankját felkeresve csoportos megbízást adhat a számla ily módon történő kiegyenlítésére, illetve internet-bank szolgáltatással akár otthonából is kényelmesen utalhat, elkerülve a postai befizetéssel járó nehézségeket.