Az IcePhone program ingyenes, könnyen telepíthető. Akár webkamerát is használhatsz, így a telefonbeszélgetés videobeszélgetéssé alakul.
Ha feltöltőkártyát vásárolsz és feltöltöd vele egyenleged, bármilyen telefonszámot felhívhatsz, és mivel számítógéped vezetéskes saját telefonszámmal rendlekezik téged is bárki, bármilyen telefonról elér!


SZERVER HOSTING

Szolgáltatót keres, akinél elhelyezhetné szerverét? Nem tudja igényeihez mi lenne legjobb?
Megbízható szerver elhelyezés olcsón a TvNetWork-nél!

Azoknak ajánljuk, akik:
- szerverüket biztos helyen szeretnék tudni,

-
állandó felügyelettel,

-
folyamatos, nagy sebességű kapcsolattal,

-
rendkívül jó áron.
Mit kínálunk:
- Szerverelhelyezést a TvNetWork Nyrt. műszaki központjában, ahol a szerver gépek nagy sávszélességgel kapcsolódhatnak a Magyarországi Internet Elosztó Központhoz (BIX).
- Szükség szerint a szerver adattartalma dinamikusan mérettől függetlenül változtatható, esetleg növelhető.
- Szerverét klímatizált, szünetmentes tartalakék energia ellátással rendelkező szervertermünkben helyezzük el - amelyet a nap 24 órájában felügyelünk – ahol állandó nagysebességű Internet-kapcsolatot biztosítunk a világhálóra.
- Szünetmentes tápellátás, mellyel szervere bármikor, fennakadás nélkül elérhető a közönség számára
-
Biztosítjuk azt a lehetőséget, hogy telephelyünkön a nap bármely szakában szerveréhez hozzáférjen, vagy akár távolról, telefonon újraindítást kérjen.
- Domain név-regisztrációs és karbantartási szolgáltatásunk segítségével a vállalkozás (egyesület, alapítvány stb.) könnyedén megtalálható a Világháló információ-áradatában. A saját domain névhez hozzárendelhetők a munkatársaknak szánt e-mail címek, vagy akár az info@cégnév.hu cím is.
Hálózattól független, folyamatos szolgáltatást biztosítunk!

Ajánlatunk

További információk:
-
A kiépítés menete:

Az Előfizető szerverét elhelyezheti az általa kiválasztott szegedi vagy budapesti szolgáltatási központban. Szervertermünkben kollégáink segítségével csatlakoztatja a világhálóhoz, a helyszínen megkapott adatok alapján elvégzi saját rendszerében a szükséges beállításokat (IP cím stb.). A szerver számítógépnek rendelkeznie kell hálózati kártyával.