Változtassa meg gyökeresen televíziós szokásait!
Ajánlatunk a digitális műsorszórás,
a televíziós világ áttörése!

Interaktív szolgáltatásokat, non-stop sorozatok és több tucat adót ígér az új digitális műsorszórás.
Ezért ajánljuk:
- Villódzás-és szellemkép-mentes kép, magas képfelbontás
- CD minőségű hang
- Igazi széles képformátumú megjelenítés
- Növekszik a vehető programok száma
- Kényelmesebb kezelhetőség
- Mobilitás
- Interaktivitás


Kábeltelevízió csatorna ajánlat

VisszaUtazzon űrön és időn át! A Sony Pictures Entertainment nemzetközi akció- és kalandcsatornája, az AXN izgalmas újdonsága a „Földtől elrugaszodott” AXN SCI-FI.

 

   

A 3sat televízió egy népszerű, kereskedelmi reklámoktól mentes csatorna. Műsorait német nyelven sugározza többnyire kulturális kategóriában. Németül tanulóknak is ajánljuk!


A 4-es csatorna, a storytv a hazai televíziós piacon egyedülálló tartalmat kínál. A televízió a világ és a magyar közönség körében is legnépszerűbb témát, a sztár-világot viszi képernyőreAz AB Moteurs az autókról és motorokról tájékoztató francia csatorna.


A csatorna az arab területek hírvilágát sugározza. Élő közvetítések, helyszíni jelentések, beszámolók a nap 24 órájában.


Az Animal Planet minden természetet kedvelő számára kincset ér, mint a nevéből is sejthető a természettel, azon belül is az állatokkal foglalkozó csatorna. Az Animal Planet kínálatában a világ talán legfantasztikusabb természetfilmjei találhatók. Az izgalmas és informatív műsorok révén az emberek jobban megismerhetik az őket körülvevő élővilágot, új dolgokat tudhatnak meg még a legközönségesebbnek hitt állatokról is. Az Animal Planet dokumentumfilmjei elviszik a nézőket a Föld legtávolabbi pontjaira is, ahol olyan állatokat csodálhatnak meg, amilyeneket egyébként sosem láthatnának.


Az Animax tévécsatorna japán rajzfilmeket és mangameséket sugároz. Az Animax a Sony Pictures Television International televíziós hálózatának egyik csatornája. A Japánban 1998-ban, Dél-Amerikában 2005-ben indult csatorna a világ legnagyobb sikerű, elsőrangú anime programjait sugározza.

 


AXN. Akció és kaland egész nap. A Sony Pictures új csatornáján az akció és a kaland soha nem ér véget. A nap 24 órájában élvezheti a legnépszerűbb televíziós műfajt képviselő sorozatokat és filmeket. Ha szereti a krimit, a sci-fit, az akciófilmeket és a kalandműsorokat - ez a csatorna lesz a kedvence!
Az AXN műsorán szerepelnek világszerte nagy sikert aratott filmsorozatok (CSI:NY - New Yorki helyszínelők, LOST - Eltűntek, The Shield: Kemény zsaruk), filmek, saját gyártású alkotások, valamint kaland-, sport- és valóságműsorok (Survivor, Versenyfutás a világ körül, Rally VB közvetítés).


A csatorna lebilincselő fordulatos bűnügyi műsorok könnyed, tartalmas szórakoztatását kínálja. A Sony Pictures Entertainment nemzetközi akció- és kalandcsatornája, az AXN izgalmas újdonsága az AXN Crime.


A BBC Prime 24-órás szórakoztató csatorna, ahol az egész család számára kínálunk klasszikus és modern színműveket, új és régi, nagysikerű gyereksorozatokat és vígjátékokat. Műsorunkban helyet kap a zene, dokumentumfilmek, a világ legjobb természetrajzi filmjei, életstílussal kapcsolatos sorozatok a divattól kezdve a kertészkedésen át a belsőépítészetig, és nálunk láthatók Parkinson nagy sztárokkal készített interjúi. Éjszakánként az angol nyelv tanulóinak sugárzunk nyelvleckéket és minden korosztály tudását gyarapító ismeretterjesztő műsorokat.


A népszerű BBC World a BBC nemzetközi hírek és jelen események televíziós csatornája. A csatorna napi 24 órán át sugároz dokumentumfilmeket, életmódműsorokat, riportokat, helyszíni közvetítéseket.


Klasszikus rajzfilmek csatornája, eredeti angol nyelen, illetve részben magyar szinkronnal (Tom & Jerry, Tapsi Hapsi, stb.).


A Bubble Hits olyan angol nyelvű zenei csatorna, amely a hip-hop, R&B, reggae, latin zenék mellett ázsiai, afrikai ritmusokat és dallamokat hoz el a világzene kedvelőinek. Videóklippek, tematikus műsorok, sztárinterjúk, slágerlisták a világ minden tájáról!

 


A Budapest Televízió 15 éve indult az akkor még felfedezésre váró médiapiacon. A kezdetektől napjainkig cél, hogy a nézők műsorainkra és készítőire igazi "családtagként tekintsenek. Munkatársaink célul tuzték ki számuzik az erőszakot a képernyőről, valamint a család minden tagjának szóló műsorokat készít. Műsoraink sokszínűek és egyre bővülő kínálatunkkal szeretnénk megnyerni a nézőket, ugyanis programjaink nagy része interaktív: élő műsorainkba betelefonálhatnak és így rendszeres szereplői lehetnek azoknak, hiszen elmondhatják véleményüket és kérdéseket tehetnek fel a műsor résztvevőinek.


A Cartoon Network számtalan szórakoztató rajzfilmjével nyújt felhőtlen kikapcsolódást napközben a gyerekek és a szülők számára egyaránt. Turner Classic Movies éjszaka sugárzó régi amerikai filmek csatornája.
A Cartoon Network minden idők legsikeresebb rajzfilmfiguráit felvonultató csatorna. Élvezze a klasszikus vígjátékok hangulatát a világ legrafináltabb tapsifülese, Bugs Bunny kalandjaiban, guruljon a nevetéstől Tom és Jerry véget nem érő üldözései láttán, izguljon, hogy sikerül-e Scooby-Doo-nak és bandájának kibogozni egy újabb hátborzongató rejtély szálait és tegyen időutazást a két kőkorszaki szaki, Frédi és Béni őskori világába. A Cartoon Network mindemellett olyan jelenkori klasszikusokat is műsorára tűz, mint a nagymenők közt is legnagyobb Johnny Bravo, a Pindur Pandúrok cuki szuper-fruskái, az időutazó harcos, Samurai Jack, Big City nagyvárosi Birkái, a tini-trió: Ed, Edd n Eddy és természetesen tovább izgulhatunk a zsenipalánta Dexter kalandjain a Dexter’s Laboratory sorozatban.


A CCTV4 kínai nyelvű információs, hír, reklám csatorna az aktuális kínai eseményekkel. Élő közvetítések, helyszíni jelentések, beszámolók a nap 24 órájában.


Egy csatorna a mozi szerelmeseinek.
A cinemax a mozi igazi szerelmeseinek kiváló filmekkel, nagyszerű sztárokkal, jó történetekkel. A Cinemax merész, intelligens, egy olyan televíziós csatorna, mely egyediséget és csúcsminőséget kínál. A Cinemax a minőségi kultusz és kortárs filmek egyetlen eredeti forrása.


A CNN International a világ első számú hírcsatornája, amely a nap 24 órájában friss hírekkel, aktuális tudósításokkal, érdekes interjúkkal és oknyomozó, tényfeltáró riportokkal várja a hírek szerelmeseit.


A Comedy Central magyar nyelvű humorcsatorna, amely elsődlegesen a 18-39 éves korosztályt célozza meg. A Comedy Central helyi gyártású és nemzetközi tartalmakat egyaránt sugároz. A csatorna osztott műsoridővel naponta 14:00 és 02:00 óra között látható. Az Egyesült Államok legnépszerűbb, humoros tematikájú csatornája olyan sorozatokkal érkezett Magyarországra, amelyek jelenleg világszerte a legnézettebb szituációs komédiák közé tartoznak (My Name is Earl - magyar címén A nevem Earl vagy a How I Met Your Mother is - Így jártam anyátokkal) Nem maradhatnak ki persze az anyacsatorna zászlóshajói sem, első ízben látható magyarul - természetesen feliratokkal - a Daily Show és a Colbert Report is. A fentiek mellett a Simpson család és a South Park epizódjaihoz csatlakozik a Family Guy is, amely már most is jelentős rajongótáborral bír hazánkban az animációs műfaj hívei között. Természetesen magyar tartalmak is kerülnek a csatornára, hiszen a TV2-vel kötött megállapodás szerint láthatóak lesznek a Bagi-Nacsa páros műsorai, az Irigy Hónaljmirigy és a L’Art pour L’Art társulattól a Noooooormális! is. A csatorna saját gyártású műsora Magyarok az űrben címmel készül.


Aki szereti a divatos és trendi dolgokat, szereti úgy érezni, hogy egyedülálló a stílusa, szereti a változatosságot, a kihívásokat, az gyorsan hasaljon rá a távirányítóra: a Cool tévécsatorna 2004. szeptember 04-én elindult 1 400 000 háztartásban. Nagy királyság lesz, mert ha valaki rákattan, akkor minden nap Cool sorozatokra és filmekre lelhet: PSI Factor, Hegylakó, South Park, Acapulco akció csoport, Dirty Sanchez, Pensacola és az öreg Hegylakó. Hétvégenként pedig premierfilmek és kultuszfilmek sorakoznak fel a nézők szórakoztatására: és ez nem Blöff. Mindemellett megjelennek a saját gyártású produkciók is, melyek két szóval jellemezhetőek: meghökkentő és merész.Ezekben a műsorokban feltűnnek ismert és eddig még ismeretlen, de nagyon zsír arcok is. És akkor még a Nyúlról nem is beszéltünk… Nagyon új, nagyon rázós tévécsatorna. Veszed az adást?


Discovery Channel a világ egyik legérdekesebb ismeretterjesztő csatornája, melynek révén az emberek felfedezhetik világukat, kielégíthetik kíváncsiságukat, és alkalmuk nyílik az élethosszig tartó tanulásra. A Discovery dokumentumfilmjei elkalauzolják a közönséget a világ minden tájára, felvilágosítást, inspirációt és szórakoztatást közvetítve ezáltal. A Discovery felfedező-, természettudományi-, történelmi és kalandműsorok segítségével hozza közelebb a csodák és talányok világához a nézőt, igényes szórakoztatást nyújtva minden korosztálynak A Discovery Channel anyavállalata, a Discovery Communications Inc. (DCI), a világ legnagyobb dokumentumfilm-gyártója. Az európai közönség a főműsoridő 70%-ban élvezheti a saját gyártású vagy koprodukcióban készült műsorokat.


A Da Vinci Learning egyike a világ legjelesebb ismeretterjesztő TV csatornáinak, amely valódi ismeretek, a személyreszabott inspiráció és a színvonalas otthoni szórakozás ötvözetét nyújtja nézőinek. A Da Vinci Learning kulisszái mögött dolgozók tudják, hogy mindenki kíváncsi a dolgok valódi működésére, vágyik a felfedezés és a rácsodálkozás élményére és a tudás megszerzésére. A tanulási folyamatot megkönnyítendő a csatorna életre hívja a könnyed tévénézés közbeni tanulást, ösztönözve a nézőt az izgalmas válaszok megtalálásában való részvételre. Az értelmetlen tévénézés ideje lejárt! A Da Vinci Learning küldetése az, hogy a tévénézést hasznos élménnyé változtassa, mindennap, mindenkinek.


A Civilisation az emberi fajjal és annak fejlődésével foglalkozik. A Civilisation a letűnt korokba repíti a nézôt és lenyűgöző képekkel és dokumentumfilmekkel segíti szélesíteni az általános műveltséghez tartozó ismeretanyagokat – többségében magyar nyelven.


A tudományok iránt érdeklődő előfizetőinknek ajánljuk a túlnyomórészt magyar nyelvű Science csatornát, a Globe csomag egyik gyöngyszemét. Izgalmas műsorai számtalan tudományág – csillagászat, fizika, orvostudomány, őslénytan, genetika, antropológia, pszichológia stb. – legizgalmasabb témáit dolgozzák fel.


A népszerű Discovery Channel által készített műsor, ami az utazásra és a kalandra helyezi a hangsúlyt. Bejárhatjuk a világot az Északi Sarktól a Tűzföldig, megleshetjük Párizs éjszakai életét, és figyelemmel kísérhetjük a legnagyobb óceánjáró hajók építésének folyamatát. A többségében magyar nyelvű csatorna műsoraiban minden korosztály örömét lelheti.


A DoQ a kábeles univerzum talán legszínesebb dokumentumcsatornája életrajzi filmekkel, érdekes emberi kapcsolatokról, sorsokról szóló műsorokkal.


Szex- és pornócsatorna egyenesen a pikáns kalandok hazájából, Franciaországból! A heves vérmérsékletűeknek!


A magyar nyelvű kulturális csatorna belföld és külföld vonatkozásában kulturális, gazdasági, sport, életmód, bulvár, tudomány és a szórakozás vonatkozásában kínál hasznos időtöltést minden nézőnek.


Az Autonómia TV a világ első kisebbségekkel foglalkozó csatornája. A Duna Televízió Autonóm csatornája a kisebbségben élő magyarok számára jött létre.
Az új médium magyar nyelven, illetve idegen nyelven, magyar felirattal jelentkezik. A világ számos részén fogható.


Magyarország első gazdasági tematikájú, közéleti, információs televíziója. Politikailag független, integrált, teljes körű gazdasági információ-szolgáltatást biztosít.


Az Euronews többnyelvű és páneurópai televíziós hírek csatornája 1993 óta. A világ híreit tárja elénk valamennyi perspektívában, számos nyelven. Igyekszik a híreket valódi mivoltukban továbbítani az eredeti nyelven rábeszélő szinkronnal.


A Eurosport a sportrajongók csatornája. Ma már magyar hanggal is fogható. Kínálatában számtalan sportág megtalálható, az adásokat élő közvetítések színesítik.
Az Eurosport az elsőszámú nemzetközi sport TV csatorna. A leghíresebb nemzeti és nemzetközi versenyek széleskörű bemutatása csak egy azon okok közül, amiért az Eurosport Európa vezető sportcsatornájává vált. Az Eurosport azzal vívta ki elismertségét, hogy a közönség számára igazán fontos dolgokkal foglalkozik: élő közvetítések, szakkommentátorok 19 nyelven, bepillantás a színfalak mögé.
Évente több mint 2 000 óra élő közvetítés, ami a programok több mint egyharmadát jelenti. Az Eurosport helyszíni közvetítői gyakran maguk is sportáguk korábbi bajnokai és területük elismert szakemberei, mint például Marion Jones és Martina Hingis.


A magyar nyelvű csatorna friss és fiatalos lendülettel mutatja be a sport világát. Ezen a csatornán megtalálható minden, amit az extrém sportokkal kapcsolatosan tudni kell. Ha nem riadsz vissza a nyaktörő sportmutatványoktól és kedveled az új sportágakat, az Extreme Sports Channel a Te csatornád!


Bepillantást enged a világ legnagyobb divatházainak, és legkeresettebb modelljeinek csillogó világába. Megismerteti a nézőket az új stílusirányzatokkal, a ruhakölteményeket megálmodó tervezőkkel.
A divatcsatorna, mely bátran flörtöl és rabul ejt. A Fashion TV egy igazi mai sikertörténet. A Fashion TV műsora 24 órában az aktuális divatot mutatja be, híres divatdiktátorok, tervezők divatbemutatói keretében, melyeket zenei klippek kísérnek. Nemcsak háttér hangulatot ad, álomvilágot és pihenést is kínál. Sikerének titka, hogy szép nők és férfiak, gyönyörű – olykor szinte meghökkentő – ruhakölteményekben, színes, érdekes – néhol extravagáns – kiegészítőkkel vonulnak a kifutón, amit a Fashion TV-nek köszönhetően mi is kényelmesen élvezhetünk otthonunkban.


A Film+ a nagyjátékfilmek csatornája, ahol mindenki megtalálja a kedvére való filmet, hiszen az akciófilmtől a sci-fi-ig, a vígjátékoktól a drámán keresztül a pergő bűnügyi filmekig, a kalandfilmektől a horrorig minden műfaj helyet kap a csatorna műsorán.
Ha úgy érzi, hogy csak a filmek, a filmek és csakis a filmek képesek enyhíteni csillapíthatatlan étvágyát, akkor keresse a Film+ csatornát. Mert a Film+ a nagyjátékfilmek csatornája, ahol mindenki megtalálja a kedvére való filmet, hisz az akciófilmtől a sci-fi-ig, a vígjátékoktól a pergő bűnügyi filmekig minden műfaj helyet kap műsorán. Évi 3 000 produkció és több száz sztár.Szórakoztató vígjátékok, családi és kalandfilmek, megkapó drámák, izgalmas krimik, gyönyörű történelmi és művészfilmek képezik a Film+ 2 kínálatát.


A csatorna sikeres mozifilmeket mutat be a hagyományos televíziós csatornáknál hamarabb. Évente 300 filmet sugároz a hét minden napján a nap 24 órájában. Minden film elérhető lengyel, cseh vagy magyar szinkronnal is.


A Filmbox HD az első HD filmcsatorna Közép-Európában. A csatorna a legjobb filmeket sugározza HD minőségben a hét minden napján, napi 24 órában. Minden film elérhető lengyel, cseh vagy magyar szinkronnal is.


A nemrég megújult Filmmúzeumon nem csupán a szlogen és az arculat változott meg, hanem a műsorstruktúra is. Az eddigi 14 helyett napi 24 órában bárki bármikor megtalálja a kedvére való programokat. 2005-ben új filmtartalommal bővítjük műsorkínálatunkat. Közkívánatra ismét háború előtti magyar filmeket vetítünk a kor sztárjaival Kabos Gyulával, Tolnay Klárival és Latabár Kálmánnal a főszerepben. Folytatjuk a nagy sikerű angol vígjátéksorozat, A buszon vetítését, a következő 35 epizóddal. Új rajzfilmsorozatunk, a Superman kockáin az eredeti képregény alakjai elevenednek meg. Musikladen című – esténként jelentkező – műsorunkban a hatvanas-hetvenes évek rock sztárjainak leghíresebb felvételeit mutatjuk be. Újra indul a Filmmúzeum népszerű interjú-sorozata, az Aranykor (Golden Age). Prokopp Dóra ismét kamera elé ülteti a magyar filmművészet legkiválóbb alkotóit.


A Hallmark Entertainment Network egy különleges filmcsatorna. A Hallmark műsorának alapját elsőosztályú filmek és mini-sorozatok alkotják. A csatorna drámákból, történelmi drámákból, klasszikusokból, és mozgalmas mai történetekből álló gazdag kínálata biztosan vonzza a műfajok kedvelőit, a nap 24 órájában, magyar nyelven.
A Hallmark Csatorna műsorai többek közt olyan nagyszerű nemzetközi sztárokat vonultatnak fel mint Hugh Grant, Catherine Zeta Jones, Susan Sarandon és még sokan mások! A Hallmark mozifilmjei, sorozatai és mini sorozatai felhőtlen szórakozást nyújtanak. A nagy klasszikusok megfilmesített történetei és a sodró lendületű új sorozatok mind kitűnő kikapcsolódást biztosítanak az egész család számára. Nagyhatású, egyben lenyűgöző televíziózás a dráma, romantika és kaland egyedülálló ötvözeteként. Röviden, ez nem az a műsor, amit kikapcsolás után azonnal elfelejthet az ember.


Helyi televíziók műsorai, regionális híradók. Filmek, sorozatok.


Az HBO Magyarország első teljesen reklám- és megszakításmentes, 24 órás mozicsatornája, mely színes programválasztékkal áll előfizetői rendelkezésére, így a család minden tagja megtalálja kínálatában a leginkább kedvére való kikapcsolódást. Az HBO műsorán a hollywoodi kasszasikerek mellett a nemzetközi és a magyar filmtermés legjava látható valamint olyan HBO saját gyártású, provokatív különlegességek melyek csak az HBO csatornáin kerülnek bemutatásra.


Míg az HBO főként a sikerfilmekre és premierekre koncentrál, addig az HBO2 programjában hangsúlyosabb szerepet inkább a különlegességek, koncertek, saját gyártású és egyéb sorozatok kapnak, emellett pedig természetesen itt is műsorra kerülnek az HBO-t követően a legnagyobb mozisikerek.


Vígjátékok és vígjáték-sorozatok Magyarország legvidámabb csatornáján! Az HBO Comedy a hét minden napján, napi 16 órán keresztül látható. Filmkínálatában a legnagyobb mozisikerek, a legnagyobb sztárok főszereplésével készült vígjátékalkotások és egyéb komikus műsorok láthatók. Itt mindig a vidámságé a főszerep.


Független és tárgyilagos híreket közlő, kiegyensúlyozott vita-, háttér- és elemző műsorokat kínáló csatorna és egyedülálló a magyar televíziós piacon. Feladatuknak azt tekintik, hogy lehetővé tegyék nézőik számára azt a gyors és széleskörű tájékozódást, amellyel mindennapjaikban megalapozott döntéseket hozhatunk.
Műsoraikban a tények közlésére, a közéleti személyiségek és szakértők álláspontjainak bemutatására szorítkoznak, szabad teret adva nézőiknek, hogy önálló véleményüket kialakíthassák.
Céluk, hogy meghonosítsák a CNN, a SkyNews, a BBC által képviselt televíziós műfajt és színvonalat. Híreik széleskörűek és tényszerűek, vitafórumaikban pedig minden érintett oldalnak lehetőséget adnak szempontjaik ismertetésére, ütköztetésére.A Hustler TV a világ egyik legismertebb, felnőtt tartalmat kínáló márkája. A csatorna az európai tévénézők számára eddig még nem látott, minőségi filmeket vetít. A csatorna hatalmas filmarchívumának minőségi filmjei minden ízlést kielégítenek, s változatos szórakoztatást kínálnak a nézőknek. A saját gyártású filmeken kívül külföldön már nagy sikert aratott tematikus esték és reality jellegű műsorok is megtalálhatók a Hustler TV műsorán.


Az ID Investigation Discovery műsorkínálata "lebilincselő" törvényszéki és bűnügyi témákkal foglalkozik, szakértői vizsgálatokra és azok pontos folyamatára fókuszálva fedi fel a való élet drámáit, a világ legizgalmasabb nyomozásainak tudományos hátterét. A csatorna valós eseményeken alapuló történetei, első kézből származó beszámolói lehetővé teszik a nyomozások mélyreható elemzését, a bizonyítékok mellett az elkövetői módszerek és az indítékok feltárását is.


A Disney Csatorna két megkülönböztetett korcsoportot céloz meg: a 2-5 éveseket, illetve a 6-14 éveseket és szüleiket, lenyűgöző program-összeállítást kínálva nekik. A csatorna műsorát az élő-szereplős Hannah Montana sorozattal indítja valamint Phineas és Ferb vezető animációs sorozattal és vetítik a "Jonas"-t a többszörös platina-lemezes Jonas Brothers szereplésével. Az óvodások számára naponta a Playhouse Disney műsorblokk is bemutatásra kerül, olyan szórakoztató és tanító-nevelő műsorokkal, mint a Mickey Egér Játszótere és a Manny Mester.
A Jetix egy modern, 21. századi gyermekcsatornát varázsol a gyerekek elé! 2004 októberétől további 259 epizóddal bővül a csatorna műsorkínálata, új sorozatok, új epizódok kerülnek bemutatásra. Októberben a legújabb Spiderman sorozat, novemberben a még nem ismert Shaman King izgalmas kalandjai lesznek láthatóak.


A magyar nyelvű JimJam gyerekcsatornán 1-6 éveseknek szóló, a világon nagy népszerűségnek örvendő, báb-, gyurma és rajzfilmek láthatók. Programkínálatában szerepelnek éneklős és zenés-táncos sorozatok, izgalmas történetek, mesék. A JimJam gyerekcsatorna elsősorban óvodás korúaknak készült, színvonalas műsorokkal szórakoztatja a gyerekeket, emellett fejleszti kreativitásukat és önkifejezési készségüket. A csatorna kiemelt figyelmet fordít a gyerekek értelmi fejlődésére, miközben felhőtlen szórakozást nyújt garantáltan erőszakmentes műsorokkal. A JimJam csatornán a gyerekek igazi kedvencei láthatók, többek között: Thomas, a gőzmozdony; Bob, a mester; Sam, a tűzoltó.


Az m1 a Magyar Televízió 1-es számú csatornája, a televízió zászlóshajója. Műsorai híreket, közérdekű információkat és szórakoztató műsorokat szolgáltatnak a nézőknek. Az m1 műsorai közül kiemelendő a Nap-Kelte című reggeli magazinműsor, a Híradó, mely a legfrissebb felmérések szerint a két csatorna (m1, m2) egyik legnézettebb műsora, és az országos televíziók közül a legnagyobb bevonási index-el bír, és az Este című, Pulitzer - emlékdíjas háttérműsor.


Az m2 a Magyar Telefvízió második csatornája, működését 1971-ben kezdte meg, bár akkor még csak próbaadásokkal. A csatorna a Magyar Televízió m1 csatornáját egészíti ki, és a nap 24 órájában sugároz. A csatorna sajátos módon analóg földi műsorszórással nem fogható.


A Magyar ATV Magyarország első magántelevíziója, mely 24 órában sugározza adását. Hétköznaponként esténként aktuális politikával és közélettel foglakozó műsorokkal jelentkezünk, ahol politikusokat, közéleti szereplőket szólaltatunk meg. Az Ön véleményére is kíváncsiak vagyunk, ezért indítottuk el legújabb Fórum című műsorunkat, ahol telefonon keresztül elmondhatja, hogy mit gondol egy éppen aktuális közéleti eseményről. Hétvégén az egész családot várjuk a képernyők elé. Napközben különböző gyermek, illetve magazinműsorok kerülnek előtérbe, míg esténként a játékfilmek veszik át a főszerepet. A hét minden napján színvonalas progamkínálattal várja kedves nézőit a Magyar ATV.
(Névshowr, Friderikusz, Vidám Vasárnap)


A francia komolyzenei csatorna kellemes kikapcsolódást és szórakozást nyújt a komolyzene kedvelőinek. Egyedülálló repertoárral rendelkezik, melyben megtalálható az opera, a kamarazene, balett- és koncertközvetítés, jazz és blues.
Műfajában egyedi, komolyzenét sugárzó, francia tematikus csatorna ugyanaz a komolyzenei csatorna, mely korábban Muzzik néven vált nálunk ismertté. A változás a csatorna műsorszerkezetére is kihatott, sokszínűbb programot kínál nemzettől és korosztálytól függetlenül mindenki számára. Főműsoridőben a Mezzo Classic műsortömb keretében minden este más tematikájú felvételeket láthatunk. A Mezzo Classic után hétköznap jazzt, hétvégén pedig világzenét sugároz a csatorna. Más jellegű kikapcsolódást ígérnek a dokumentum- és portréfilmek, valamint a Jazz Clubbin és a World Clubbin műsoraiban látható régi koncertfelvételek.


A Minimax műsora reggel 6-tól este 8-ig kínál szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Itt találkozhatsz szüleid kedvenceivel Süsüvel, Pityke őrmesterrel, Frakkal, a Kisvakonddal, a Kockásfülű nyúllal, Willy Foggal és régi kedvenceiddel is; Franklinnel a kis teknőssel, Babarral az elefánttal, a Rút kiskacsával, a Három macival és a többiekkel. Természetesen új barátok is várnak Rád; Mumblebumble a kék viziló, Sharon a diáklány, Skipper és Skeeto, Katie és Orbie és Pöttöm George is. Minden hónapban új mesesorozatokkal és sok meglepetéssel várunk Titiket a Minimax műsorán.


Az MTV Europe a világ legnagyobb és legismertebb könnyűzenei csatornája. A legújabb videoklipek első kézből, érdekes interjúk a korábbi és a jelenlegi sztárokkal egyaránt.
Az MTV a világ vezető márkája – ma már nem csak a fiatal generáció zenecsatornája, de életmódcsatornája is. Az Európában mintegy 12 millió háztartásban fogható csatorna a nézőknek nem csak nemzetközi zenés klippekkel, de helyi zenei előadók dalait is bemutató műsorokkal szolgál. Ilyen például a magyar slágerlisták legjobbjait is bemutató „World Chart Express”. Az MTV műsorain kívül híres zenés rendezvényeiről is, melyekről élőben közvetít a csatornán. Ilyen az EMA és a VMA. Az MTV-n valóságshow-k is láthatók, mint például az „Osbournes” – a híres-hírhedt rocker család mindennapjairól szóló show, vagy a randi műsor a „Dismissed”.


Az MTV2 a fiatal generáció zenecsatornája, de életmódcsatornája is. A nézőknek nem csak nemzetközi zenés klippekkel, de helyi zenei előadók dalait is bemutató műsorokkal szolgál


Az MTV Base egy digitális Tv csatorna, az MTV Network része. A csatorna 1999. július 1-én indult, elsősorban Angliában és Írországban volt fogható. A csatorna R&B, Rap és Hip-Hop stílusú videoklippeket, beszélgetéseket, műsorokat kínál nézőinek. A műsor hírekkel szolgál a hip-hop zene világából, exkluzív videókkal és az MTV archívumából származó klasszikus pillanatokkal fűszerezve. A műsor segítségével olyan közel kerülhetünk a rhythm and blues és hip-hop sztárok magánéletéhez, mint sehol máshol.


A Supr 1 Music interaktív zenecsatorna egy teljesen automatikus rendszerre épül, ahol a kéréseitek alapján kerülnek lejátszásra a klipek. A Super 1 Music a legkedveltebb világsztárok és magyar előadók legújabb, és a már klasszikussá vált videoklipjeiből állítja össze azt a listát (kb: 500-600) amiből Te is, a nap 24 órájában kérheted kedvenceidet, Magyarországon, és Romániában egyaránt. A klipek számát nemcsak a weben és a televízióban találhatod meg, hanem már a teletexten is!


A National Geographic Channel egy igazi felfedező csatorna. műsorai révén bekukkanthatunk a természet, a vadon, az egzotikus népek, az ősi hagyományok, a távoli kultúrák világába. Túlnyomórészt magyar hanggal sugározzuk.
A National Geographic Channel ismeretszerző szórakozást kínál önöknek! Célunk, hogy nézőinkkel minél jobban megismertessük a világot! Ennek kapcsán októbertől tematikus estéket vezetünk be a csatornán. Hétfőnként a történelmi visszaemlékezések kerülnek előtérbe, míg kedden megismerhetik a természet pusztító erejét. Szerdánként építkezünk, a csütörtököt a vadonban töltjük, míg péntekenként rejtélyes bűnesetek nyomába eredünk.


Orosz állami tévécsatorna, közszolgálati műsorral.


A PAX Televízió témája a vallás: a négy magyarországi történelmi egyház és a nagy világvallások. Dokumentumfilmek, riportok, ismeretterjesztő sorozatok, játékfilmek és vitaműsorok foglalkoznak a hit, a liturgia, a vallásos meggyőződés és életforma, a transzcendentális gondolkodás témáival. A vallásukat a mindennapi életben gyakorló és a különböző hitvilágok iránt érdeklődő nézők egyaránt megtalálják a nekik megfelelő programokat. A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. A pontosan behatárolt tematika és következetes szerkesztőelv a biztosíték arra, hogy a nézők mindig azt találják a PAX műsorán, amire számítanak: objektív tájékoztatást, kultúrált szórakozást és nyugalmat.


Az önfeledt vidám perceket tartogató hazai vígjáték csatorna, a Poén! a humor hazai nagyágyúitól a rendkívül mulatságos amatőr videó felvételekig, a klasszikus külföldi komikusoktól napjaink szókimondó stand-up komédiásokig, a legnépszerűbb külföldi és hazai sitcomoktól a filmes világ legmulatságosabb alkotásáig sok mindent felvonultat. Sok újdonsággal, televíziós ősbemutatókkal hozza mozgásba a rekeszizmokat és bizony a nevetőgörcs sem lesz mindig elkerülhető. Havonta vasárnap főműsoridőben jelentkező új műsora, a Telekabaré, melyben a Heti hetes ismert sztárjai (Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Bajor Imre, Kern András, Farkasházy Tivadar) aktuális közéleti témákat dolgoznak fel vicces jelenetekben. Használat előtt mindenképpen kérje orvosa, gyógyszerésze tanácsát!


A PAX Televízió témája a vallás: a négy magyarországi történelmi egyház és a nagy világvallások. Dokumentumfilmek, riportok, ismeretterjesztő sorozatok, játékfilmek és vitaműsorok foglalkoznak a hit, a liturgia, a vallásos meggyőződés és életforma, a transzcendentális gondolkodás témáival. A vallásukat a mindennapi életben gyakorló és a különböző hitvilágok iránt érdeklődő nézők egyaránt megtalálják a nekik megfelelő programokat. A PAX Televízió ismeretterjesztő jelleggel mutatja be az egyházakat, a vallási közösségek életét, közös szellemi és történelmi örökségünket. A pontosan behatárolt tematika és következetes szerkesztőelv a biztosíték arra, hogy a nézők mindig azt találják a PAX műsorán, amire számítanak: objektív tájékoztatást, kultúrált szórakozást és nyugalmat.


A Private Spice csatorna leplezetlen szórakozást kínál a hard szex kedvelőinek. Kizárólag felnőtt nézők részére.


Az olasz állami televízió egyes csatornája. Hírek, szórakoztató műsorok, riportok, filmek. Egyes sportműsorok esetén kódolt.


Hírek, magazinműsorok, gyermekműsorok, sport (forma 1), vetélkedők, riportok, sorozatok, filmek.


Hírek, magazinműsorok, gyermekműsorok, vetélkedők, riportok, sorozatok, filmek.


Kereskedelmi csatorna. Magazinműsorok, hírek, filmek, sorozatok, vetélkedők, valóságshow-k, szórakoztató műsorok tárháza.


Az RTV2 újvidéki szerb nyelvű közszolgálati csatorna. híreket, közérdekű információkat és szórakoztató műsorokat szolgáltatnak a nézőknek.
Hírek, magazinműsorok, vetélkedők, sorozatok, filmek.


A Sorozat+ a sorozatfüggők csatornája, azoknak készül, akik nem élhetnek folytatás nélkül. A sorozat+ kínálatában minden családtag találhat kedvére való műsorokat. A csatorna kiemelt esti műsorsávot szentel azoknak, akik kedvenceiket eredeti nyelven is meg akarják nézni.


Hírek, magazinműsorok, vetélkedők, sorozatok, filmek.


A TCM (Turner Classic Movies) alapvetôen klasszikus mozifilmeket sugárzó, egyedi stílusú csatorna. Hol élvezhetné máshol Humphrey Bogart hűvös eleganciáját,
Clint Eastwood acélos arcélét, Fred Astaire zseniális tánclépéseit és Grace Kelly lélegzetelállító eleganciáját. A TCM legendás és kortárs klasszikusait a világ legnagyobb filmtárából válogatjuk. Csupa stílus és mély érzelem, filmtörténeti barangolások kortárs filmesek vezetésével, tematikus események és eredeti sztárinterjúk. A TCM több mint mozicsatorna!


A Travel Channel Európa vezető, utazásnak elkötelezett televíziós csatornája, amely napi 18 órában 11 nyelven - köztük magyarul - sugároz Európában, Afrikában és a Közel-Keleten.
A Travel Channel objektíven és sokrétűen mutatja be az utazás élményének minden oldalát, a túrázástól az ötcsillagos luxusszállodáig. Ha utazásra készül, vagy csupán karosszékéből élvezi a világjárást, a Travel Channel szórakoztató és hasznos műsorkínálata szakértő szemmel mutatja be a legfrissebb utazási információkat és trendeket.


Kereskedelmi csatorna. Magazinműsorok, hírek, filmek, sorozatok, vetélkedők, valóságshow-k, szórakoztató műsorok tárháza.


Francia állami műholdas csatorna. Hírek, szórakoztató műsorok, riportok, filmek, sport.


A TV DEKO Közép-Európa első olyan tematikus televízió csatornája, mely életünk egyik legfontosabb területével foglalkozik: az otthonunkkal, az otthon töltött időnkkel.
Lakásdekoráció * Házépítés, átalakítás * Kézimunka, barkácsolás * Kerttervezés, építés * Építészet, design.
A TV DEKO műsoraiból olyan tudnivalókat, ötleteket leshetünk el, melyek megkönnyítik életünket, hétköznapi tennivalóinkat! Megmutatjuk, hogyan kerül a garnitúra a szobába, a szög a falba, a sövény a kertbe vagy a gomb a kabátra. Csináljuk együtt, alakítsuk otthonunkat, kertünket saját kezünkkel! Éljük át az alkotás örömét!


A spanyol nemzeti csatorna műholdas adása. Hírek, szórakoztató műsorok, riportok, filmek.


A TV Paprika nemcsak Magyarország, hanem régiónk első olyan tematikus televíziója mely a gasztronómiának szenteli napi 14 órás teljes műsoridejét. A TV Paprika legfontosabb célja, hogy elősegítse Magyarország és a kelet-közép európai térség kulináris hagyományainak felelevenítését és ápolását, valamint hogy népszerűsítse a hazai konyha tradicionális értékeit, bemutassa a régión kívüli nemzetek konyháját, és hazánk legjelentősebb gasztronómiai eseményeit. A TV Paprika gasztronómiai szolgáltató-hírtelevízió.A TV Paprika egyedi ízét a nagy terjedelemben sugárzott, a legváltozatosabb témakörben készülő, magas színvonalú saját gyártású műsorok bemutatásával nyeri el. A magyar tartalmak mellett a vásárolt műsorok szolgálják a távoli földrészek nemzetközi konyháinak bemutatását.


A VH1 az MTV zenecsatorna testvéreként, mint idősebb korosztálynak szóló televíziós csatorna jött létre. Célközönsége a 25–45 éves korosztály. A csatorna egy zeneileg érettebb, kifinomultabb közönségnek szól, hiszen nem csak zenés klippekkel de a zenei világról szóló dokumentumfilmekkel is szórakoztatja nézőit.
Különlegessége abban rejlik, hogy bennfentes információkkal szolgál a zenei szórakoztató ipar leghíresebb szereplőiről. A VH1 a nézőt a zene világába kalauzolja, de a modern zene legjobbjai mellett a múlt slágereit és előadóit is bemutatja. A csatornán olyan előadók szerepelnek mint Madonna, Sting, U2, Bee Gees, Lionel Richard és George Michael, de a ma legnépszerűbb fiatal előadók sem hiányoznak a palettáról, mint Kylie Minogue vagy Dido.A VH1 Classic megállás nélkül slágereket sugároz Önnek a ’60-as évektől a ’90-es évekig. Tehát nyugodtan dőljön hátra és kapcsolódjon ki a slágerlisták királyainak örökzöld dallamaival!


A Viasat3-on világsztárok, nagy sikerű mozifilmek, új sorozatok, felnőtt műsorok szórakoztatják a nézőket a nap 24 órájában, magyar nyelven. Bajnokok Ligája. Star Trek. X-Akták.
Magyarország legdinamikusabban fejlődő kereskedelmi csatornája újabb szenzációs műsorokkal, filmekkel, valóságshowkkal és sorozatokkal várja a képernyő elé a nézőket. A cél továbbra az igényes, és nem ritkán bevállalós szórakoztatás.
A férfi nézők legnagyobb örömére folytatódnak a Bajnokok Ligája mérkőzései.Ismeretterjesztő-, kaland- és természetfilm csatornát indít a Viasat. A kábelen keresztül fogható Viasat Explorer hajnal 4 és este 10 óra között sugároz expedíciókat, utazásokat, természetfilmeket, extrém sportot és bűnügyi történeteket.


A Viasat History sokszínű, izgalmas és szórakoztató történelmi csatorna, amely betekintést nyújt az ókori és modern történelembe, hadtörténetbe, a zene és sport történetébe, különböző kultúrákba.


A Viasat History sokszínű, izgalmas és szórakoztató történelmi csatorna, amely betekintést nyújt az ókori és modern történelembe, hadtörténetbe, a zene és sport történetébe, különböző kultúrákba.


A Viva magyar zenecsatorna a könnyűzenei klipek mellett játékokkal, külföldi és hazai riportokkal, sztárinterjúkkal színesíti a kínálatot.


Az Europa, Europa televíziós csatorna a klasszikus európai filmek otthona, amely a legnagyobb stúdiók filmjeiből válogatva egyedülállóan széles választékot kínál nézőinek. Programkínálatában megtalálható az európai filmgyártás minden jelentős műve a lebilincselő kasszasikerektől az Oscar-díjas alkotásokon át, a művészfilmekig. Az Europa, Europa műsorán láthatók a legnevesebb európai rendezők filmjei, a leghíresebb színészek alakításai, valamint az örök klasszikusok és az újító kortárs filmek legjava.


Valódi emberek, valódi helyzetek.. Nincsenek színészek, nincsenek trükkök, minden, ami ezen a kábelcsatornán látható, az valódi, megtörtént – talán éppen az Ön közelében történik most is. Ha a Reality TV-t választja, szemtanúja lehet hősies történeteknek, szerencsés megmeneküléseknek, véletlenül filmre vett hihetetlen helyzeteknek.


A Club a mai, modern nőknek szóló, egyedülálló, érdekes szórakoztatást nyújtó életmód csatorna. Változatos műsorkínálatában a filmektől kezdve a beszélgetős műsorokon, és dokumentumfilmeken át, a lakberendezési, és hobbi témákat tárgyaló programokon keresztül, minden olyan típusú műsor fellelhető, amely a nők számára izgalmas és informatív lehet. A Club csatornának egyénisége van és pontosan tudja, hogy a nők mit szeretnének nézni. A műsorok hangneme könnyed, programjai az aktuális érdeklődést szolgálják. Magyarországon egyedül itt látható a "Titkos életünk" című díjnyertes sorozat, vagy az utazást kedvelőknek szóló, világjárásra csábító "Világvándor". A Club azoknak készül, akik élvezik az életet, és igyekeznek mindennapjaikat igényes szórakozással tölteni.


A Romantica televíziója a teleregények, illetve szenvedélyes, romantikus sorozatok kábelcsatornája. Filmjeiben feltárulnak az emberi kapcsolatok mélységei és magasságai: intrika, szerelem, barátság, szenvedély, bosszú, csábítás, féltékenység… Az egzotikus helyszíneken játszódó történetek azokhoz a romantikus nézőkhöz szólnak, akiket érdekelnek a hagyományos szappanoperák, és szívesen töltik idejüket felkavaróan izgalmas és megható filmek társaságában. -o- A Romantica tévécsatorna nézőit a szenvedély, intrika, csillogás és dráma világába invitálja. A műsorkínálatban az Egyesült Államok, Mexikó, Olaszország, Kanada és Venezuela legjobb romantikus drámái; zenei és szórakoztató műsorai; sztárelőadói; egzotikus úti beszámolói; valamint interaktív sorozatok szerepelnek. A komédiáktól kezdve a sorozatokon át a látványos drámákig, a Romantica újszerű programokat nyújt, melyek egyszerre aktuálisak és nőiesek. A csatorna műsorai speciális célközönségek számára készülnek. A Premier, Első Csók, Klasszikusok, Special és Zene nevű műsorblokkok az új műsorok, tini-drámák, családi klasszikusok, illetve a különleges események valamint zenés koncertek besorolására szolgálnak. A Romantica a hét minden napján a nap 24 órájában sugároz, egyedi műsoraival gondoskodva nézői szórakoztatásáról.


Az Európában a Hustlert is terjesztő, angol Ofcom keményebb, leginkább francia, olasz és persze magyar filmekre szakosodott adója az XXXtreme.


Színvonalas szex- és pornócsatorna egyenesen a pikáns kalandok hazájából, Franciaországból! A filmek mellett egyéb, erotikus témájú műsorok széles választékával szolgál este 11 órától.