Amennyiben eddig havi 208 Ft-os számlázási díjat fizetett, számlaköltségeit megspórolva, évi 2496 Ft-ot takaríthat meg!
Mindezt egy gombnyomásra. Új szolgáltatásunk segítségével, mentesülhet a havi csekkes befizetések kellemetlenségeitől.
Az Elektonikus ügyfélszolgálattal könnyedén intézheti ügyeit:
- E-mail cím változtatás
- Jelszó változtatások
- Szolgáltatás igénylés
- Előfizetői adatok változásaBeszéljen át rajtunk!

Szeretne telefonálni is internetelőfizetése mellett, de nem akar vonalas telefont venni? Válassza kábeltelefon szolgáltatásunkat!

Amennyiben Ön szokott távolsági beszélgetést folytatni, nagy a valószínűsége annak, hogy használta már a kábeltelefon szolgáltatást. Ez egy olyan megoldás, aminek a keretében a hang az interneten át jut el az egyik beszélgető partnertől a másikig. Sok telefontársaság a különböző központjai közötti forgalmat ilyen módon bonyolítja le.

A szolgáltatás előnyei:

- Azon a kábelen, amelyen eddig, internetezett, mostantól már egyidejűleg telefonálhat is

- Folyamatosan érthető, zajmentes beszédkapcsolat

- Nincs a beszédkapcsolatban szótagvesztés, zavaró visszhangjelenség

- Nincsenek előhívószámok

- Megtarthatja régi telefonszámát!

- Másodperc alapú számlázás

Amit nyújtunk Önnek:

- Megoldást, aminek keretében a hang az interneten át jut el az egyik beszélgető partnertől a másikig.

- Egy olyan  jelátviteli- és irányítási szolgáltatást, amelynek során beszéd valós idejű, vagy IP technológiájú, közvetlen átvitele történik. Az előfizető hálózati végponthoz kapcsolt távközlő végberendezéséről indított hívással kommunikálhat egy másik hálózati végponttal.

- TvNetWork Nyrt. telefon szolgáltatásával hálózaton belül ingyen, mobiltelefonra a vezetékes szolgáltató díjánál olcsóbban, külföldre pedig nagyon kedvező percdíjjal lehet telefonálni. Percdíjaink...

- A packet switching  technológiának köszönhetően nem marad fenn a kapcsolat a beszélgető partnerek között a beszélgetés teljes időtartamára, hanem csak akkor megy át adat az egyik oldalról a másikra ha a felek ténylegesen beszélnek is (levegővétel, csönd, stb. alatt nincs adattovábbítás) A packet switching, azaz amikor nincs folyamatos kapcsolat, hanem csak adatcsomagok jönnek-mennek, jelentős hatékonyság növelő tényező.

- Vegye igénybe kábeltelefon szolgáltatásunkat, válasszon akciós csomagjainból itt.

Gyakran felmerülő kérdések:

- Mit jelent a hálózaton belüli ingyenes beszélgetés?
Amennyiben beszélgetőpartnereit is rábeszéli, hogy vegyék igénybe a TvNetWork telefonos szolgáltatását, abban az esetben maximálizálhatja megtakarításait. A hálózaton belüli ingyenes beszélgetés azt jelenti, hogy a TvNetWork hálózataihoz kapcsolódott előfizetők egymást ingyenesen hívhatják, kapcsolási és percdíjak megfizetése nélkül településen belül és települések között egyaránt.

- Igényelhető-e külön a telefonszolgáltatás vagy csak más szolgáltatásokkal együttesen?
A telefonszolgáltatásra önállóan is, és egyéb szolgáltatásokkal kombináltan is elő lehet fizetni. A telefonszolgáltatáson kívül kábeltelevíziós
és/vagy kábelnetes előfizetés is igényelhető egy kombinált csomag keretén belül. Kombinált csomagra történő előfizetés esetén a telefonszolgáltatás havi díja kedvezőbb. A kábeltelefon igénylése egyéb más szolgáltatásunkkal együtt (kombinációban) területfüggő. Területválasztás után az akciós csomag leírásában találja a választható kombinációs csomagok tartalmát és árait, amennyiben adott területen erre lehetőség van. A kombinációs csomagok online nem rendelhetők, kérjük ezirányú érdeklődése esetén fáradjon helyi ügyfélszolgálatunkra.

- Milyen eszközök szükségesek a Kábeltelefon igénybevételéhez?
A szolgáltatás igénybevételéhez a TvNetWorkl által kiépített koax csatlakozás, és egy kábelmodem szükséges, amelyhez bármilyen hagyományos telefonkészülék csatlakoztatható. A kábelmodemet munkatársaink telepítik, Önnek ez nem jelent külön költséget.

- Szükséges-e új készüléket vásárolnom?
Nem szükséges új telefon készüléket vásárolnia. A hagyományos (tone üzemmódú) telefon készülékét egy kézmozdulattal csatlakoztathatja a kábelmodemhez. Bizonyos régebbi típusokkal (pl. tárcsás telefon) a szolgáltatás nem használható.

Ha lennének még kérdései, hívja telefonos ügyfélszolgálatunkat a 1289-as helyi tarifával hívható telefonszámon.